ANTRENORI

nopath-copy-4

TANIA POPESCU

Yoga

Mă numesc Tania, sunt o persoană deschisă, optimistă și pozitivă. Imi place să fiu activă, deoarece consider că mișcarea este viață, iar viața este mișcare. Sunt instructor de Yoga, cu certificat international de Yoga Teacher (International Yoga Federation). Practic yoga de 8 ani și consider că este cea mai efectivă cale pentru a menține sănătatea și flexibilitatea corpului fizic și mental, a dezvoltării mușchilor și păstrării echilibrului emotional.

Vreau să transmit oamenilor acest instrument, care dă posibilitate să-și facă propria viață mai calitativă și fericită, întroducând obișnuințe sănătoase în dietă, gândire și regimul zilnic. Imi place să văd rezultatele și schimbările lor în timp ce practică consecvent și dezvoltând propriile abilități interioare. Aceasta este cea mai mare recunoștință care o pot primi în schimb.

ANDREI CHIRILA

BodyArt ; Deep Work ; Box

Cu o experienta de peste 6 ani de predare in domeniul claselor de grup si al diverselor concepte de body & mind, Andrei este in momentul prezent Master Trainer, Elite Trainer si presenter international pentru scoala de bodyART din Romania, participand la formarea noilor instructori si reprezentand conceptul in cadrul conventillor si evenimentelor nationale si internationale.

Andrei este tehnician nutritionist si personal trainer acreditat la nivel european de catre European Fitness Academy si scoala Fitness Scandinavia, implicandu-se permanent in diverse cursuri de formare in domeniul sportiv si al nutritiei.

dsc01951
dsc01934

TÜNDE KOVACS

Step Aerobic, Bosu, Interval training, C-Core, Metabolic

Tünde, un instructor cu o experienta de peste 15 ani in domeniu, si-a inceput activitatea sportiva la varsta de 6 ani, practicand gimnastica sportiv-artistica de performanta. Dupa ce s-a retras, a continuat cu tenis de performanta si apoi cu atletism de performanta, obtinand medalii de aur si argint la probele de 100 m si 200 m plat. A absolvit in anul 2009 cursurile Facultatii de Educatie Fizica si Sport Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, iar in 2011 a finalizat cursurile masterale, specializarea Antrenament Performanta Sportiva.

A castigat editia 2016 a concursului New Faces of Fitness Romania si locul 2 la Days for Fit New Presenter Competition din Napoli. Datorita rezultatelor deosebite obtinute la concursurile internationale de Step si Dance, dar si activitatii desfasurate cu mult entuziasm zi de zi ca instructor, Tünde a primit distinctia de instructorul anului in 2016.

Tünde este membra a echipei Move On incepand cu anul 2017, cu experienta pe scenele nationale (Move On Fitness Planet Convention) si internationale (Rimini Wellness Convention). Motto-ul ei este „Nu renunta niciodata sa lupti pentru visele tale!”

ANAMARIA NUT

Personal Trainer Certificare Fitness Scandinavia, Schwinn Cycling Silver Level Instructor

Sunt o persoana pozitiva, iubesc tot ce e legat de fitness si cycling. Niciodata nu e prea tarziu pentru a aduce modificari in viata noastra si a incerca sa avem un stil de viata sanatos, dar este mult mai usor sa facem asta atunci cand avem langa noi oameni cu experienta,care sa ne ofere sprijin si incredere in ce facem.

Am ales sa devin Personal Trainer pentru a te motiva si a te sustine sa-ti indeplinesti obiectivele, oferindu-ti un plan de antrenament care se pliaza pe nevoile tale. Impreuna putem gasi echilibrul dintre o dieta sanatoasa, un antrenament eficient si o gandire pozitiva, iar toate aceste duc la un stil de viata sanatos.

dsc01530
dsc01565

ANDREEA MOLDOVEANU

Schwinn Cycling Gold Level Instructor

Pasionata de Cycling, TRX si in general tot ce tine de fitness, sunt de parere ca sportul schimba vieti iar atunci cand il practicam cu pasiune si zambetul pe buze efectul este iremediabil! 🙂 Nu avem nevoie decat de energie pozitiva si ambitie – cyclingul este terapie pentru trup, minte si suflet.

MARINA BAHRIN

Personal trainer , Circuit training

Marina va așteaptă atât la clase cat si la antrenamente personale.Cu o experiență de peste 6 ani in domeniu, acreditată de scoala de fitness Master Class , scopul ei este de a va ajuta sa va depășiți limitele si sa va atingeti obiectivele propuse in cel mai scurt timp.

dsc01523
dsc01514

METES ALEXANDRA

Personal trainer , Fitness-Aerobic

Ma numesc Alexandra Metes si sunt antrenor pesonal, instructor fitness-aerobic acreditat.
De ce un antrenor personal ?
Experienta mi-a aratat ca oamenii devin mai puternici atunci cand nu sunt singuri si cand fac echipa buna cu antrenorul lor personal !
Un antrenor personal bun te va motiva si indruma. Oricat de greu iti va fi in timpul antrenamentului va gasi in tine resurse sa te faca sa continui indiferent de starea ta psihica si fizica.

Rolul antrenorului personal e sa faca, ca antrenamentele sa nu mai fie o povara ci distractive, amuzante dar si eficiente in acelasi timp !
Vom lucra dupa un program stabilit pentru tine cu tipuri de antrenamente diferite in fuctie de neviole tale.

Sunt adepta unui stil de viata echilibrat atat in sport cat si in alimentatie care sta la baza procesului de schimbare fizica .Din experienta mea clientii cu care am lucrat au devenit mai increzatori in ei, mai energici dar si satisfacuti de aspectul lor fizic cat si de sanatatea lor.

Rezultateale clientilor mei spun mai mult decat as putea spune eu!!

ANCA DAN

Zumba

„Iubesc sportul, muzica si dansul iar Zumba imi ofera toate acestea din plin! Vreau sa iti arat si tie de ce Zumba Fitness a devenit unul dintre cele mai populare programe in ultimii ani!”

Te asteapta la cursurile ei cu dedicatie, pasiune si rabdare, cu miscari de dans usor de urmat combinate cu elemente de tonifiere, cu accent pe coapse, fesieri, abdomen. Vei avea parte de o ora plina de energie si distractie iar la sfarsitul orei vei fi uimit de cat se transpira la o ora de Zumba si de energia pozitiva cu care te-ai incarcat in timpul cursului.

dsc01937
whatsapp-image-2020-07-02-at-17.40.30

BOCHIS DAN ADRIAN

Personal Trainer

Cand vine vorba de sanatate, buna dispozitie si un stil de viata sanatos, eu te pot ajuta cu fiecare pas pentru a-ti atinge scopul.
Am obtinut certificarea internationala de antrenor personal absolvind cursurile scolii Trainfitness din Londra, unde am si activat in ultimi ani. Cu o imensa pasiune pentru sport si un bagaj mare de cunostinte in multe ramuri ale fitness-ului am ajutat multi din clientii mei sa obtina corpul dorit.
Cred ca o combinatie de antrenamente inteligente, o buna nutritie si abordarea nivelului de stres sunt piatra de temelie pentru obtinerea rezultatelor dorite.
Scopul meu este sa combin toate acestea, intr-un mediu creativ si distractiv pentru a-ti aduce corpul la cea mai buna versiune a lui.
Daca doresti sa iti depasesti limitele, eu sunt partenerul tau perfect de antrenament.

MARIS BOGDAN

Personal Trainer, Circuit training, Tabata, Abs&butt, HIIT

Motto
’’Fall in love with the prosess, and the result will come. „
’’ At the end of pain is success. „

Practic sport de o viata, nici nu am inceput sa merg si deja alergam!

Fitness-ul pentru mine este un mod de viata si imi place sa aduc si sa creez exerciti noi pentru a-i face pe clientii mei, mai bine zis pe prietenii mei, sa fie dependenti de miscare. Prin orele pe care le predau incerc sa ii ajut pe oameni sa descopere ca prin miscare si sport isi pot modifica stilul de viata si modul de a gandi. Totodata, printr-o sesiune de antrenament, putem sa scapa de orice stress sau ganduri negative.

Senzatiile pe care le ai la sfarsitul antrenamentului sunt de nedescris: placere si buna dispozitie.

dsc01526