Origym Family Fitness

Iubirea pentru sport se învaţă încă din primii ani, iar un om care iubeşte şi face din sport o constantă îşi creşte considerabil şansele de a fi un om sănătos.

Sănătatea începe în familie!

Familia este un loc unde obiceiurile, atât cele sănătoase cât și cele  nesănătoase,  sunt învățate și transmise din generație în generație. Motivul principal pentru care părinții, în special cei cu copii mici, neglijează  exercițiile fizice este lipsa de timp. Când ai copii, este dificil să-ți găsești timpul necesar pentru sport,  mai ales dacă vezi sportul ca pe o corvoadă care trebuie făcută. Singura soluție este de a-ți schimba modul în care gândești, alegând un program antrenant și distractiv pentru întreaga familie. Atrenându-ne împreună cu copiii noștri vom obține o conexiune familială și nu uitați că puterea propriului exemplu este esenţială, la fel ca în cazul alimentaţiei sau a unor reguli de lucru. Cea mai bună modalitate de a-i învăţa pe cei mici să aprecieze frumuseţea mişcării fizice este să te vadă pe tine că o practici. Încă de când sunt foarte mici putem sa ne antrenam alături de ei, aceasta fiind nu doar o porție bună de sănătate, ci și o sursă bună de amuzament.

Împreună vom avea parte de  beneficiile antrenamentelor, urmate cu regularitate:

  • întărirea sistemului imunitar;
  • întărirea sistemului osos şi muscular;
  • păstrarea greutăţii corporale în limitele normale;
  • întărirea sistemului respirator;
  • creşterea capacității de concentrare şi îmbunătăţirea memoriei;
  • nivel crescut de energie;
  • o stare emoţională bună.

Origym susține mișcarea în familie și tocmai de aceea am pregătit pentru voi pachete de antrenamente care să-i includă pe toți membrii familiei. Descoperă pachetele de antrenamente și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine ție și familiei tale.

Pachetul Origym STRONG 800 Ron (2-4 membri)

Pachetul Origym STRONG este conceput special pentru cei care vor să înceapă antrenamentele într-o sală de fitness. Include 8 ȘEDINȚE cu antrenor personal, valabile 30 de zile, ședințe pe care ți le planifici în funcție de timpul tău liber (părinți, copii cu vârstă de peste 12 ani).

Pachetul Origym KIDS 400 Ron (2-4 membri)

Pachetul Origym YOUNG este conceput special pentru cei care prefera antrenamentele în aer liber. Include 8 ȘEDINȚE în aer liber, valabile 30 de zile. La aceste ședințe poate participa un număr de maxim 5 familii (părinți, copii cu vârsta între 6 și 16 ani). În cazul în care vremea nu permite antrenamentele în aer liber, acestea se vor desfășura în sala de aerobic.

Pachetul Origym HOME 1500 Ron (2-5 membri)

Pachetul Origym HOME este conceput special pentru cei care prefera să se antreneze chiar la ei acasă, sub îndrumarea atentă a unui antrenor personal. Include 8 ȘEDINȚE cu antrenor personal, valabile 30 de zile.

Pachetul Origym YOUNG 900 Ron (2-3 membri)

Pachetul Origym YOUNG este conceput special pentru cei care vor să slăbească sănătos, sub îndrumarea unui antrenor personal, printr-un plan personalizat de antrenament și nutriție. Include 12 ȘEDINȚE cu antrenor personal și monitorizarea atentă a modificării greutății de către un specialist în nutriție (părinți, copii cu vârstă intre 10 și 18 ani).

Fă din sport o distracție de familie!